El dijous 27 d’octubre de 10 a 11.30 h l'Oficina Tècnica i de Dinamització, la Fundació i2Cat i la Secretaria de Polítiques Digitals impulsa una trobada virtual per explicar el projecte Col·laboratori Catalunya. Inscripcions obertes.

Trobada Col·laboratori Catalunya i Punts TIC. Un salt endavant
Trobada Col·laboratori Catalunya i Punts TIC. Un salt endavant. Autor: Pexels. 2016.

Els col·laboratoris són espais d’innovació universal, oberta, de caràcter territorial o temàtic, amb la participació dels diferents agents socials (administracions públiques, empreses, universitats i ciutadania). Són labs de labs i punts de trobada per facilitar el contacte, les sinergies i l’intercanvi d’experiències i coneixement entre persones, entitats i projectes per a la resolució dels reptes socials d'un territori.
 
La trobada virtual 'Col·laboratori Catalunya i Punts TIC. Un salt endavant' es realitzarà el 27 d'octubre de 10 a 11.30 h i treballarem per a fomentar les possibilitats i sinergies entre la Xarxa Punt TIC i els col·laboratoris així com facilitar un salt endavant tant per les entitats i organitzacions com les persones usuàries dels punts. 

Hi estan convidades a assistir les persones dinamitzadores dels Punt TIC i representants de les seves entitats gestores tals com ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, entitats sense ànim de lucre, etc.

La sessió tindrà una part teòrica on coneixerem el projecte del Col·laboratori Catalunya i algunes accions d'alguns equipaments Punt TIC referents com l'Smart Centre Santa Bàrbara (implicat en el Col·laboratori CatSud), la Cooperativa AEMA Hospitalet (que gestiona el Punt TIC La Florida-Les Planes) i persones coordinadores de Punts Òmnia de la Fundació Pere Tarrés. A més, hi haurà part pràctica dinamitzada on identificarem reptes socials a través d'eines digitals i col·laboratives. Pots inscriure't omplint aquest formulari.

Vols aprofundir en els col·laboratoris?

Si tens curiositat per saber-ne una mica més abans de la trobada, t'oferim un recurs per aprofundir en la matèria a través del Campuslab de la Xarxa Punt TIC. Explorarem de forma introductòria què són els col·laboratoris, quin paper poden tenir els Punt TIC i com es relaciona tot plegat amb la Innovació Social Digital. Pots accedir a través d'aquest enllaç