Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tremp i Torrelles, al mapa del Moonhack 2018

Publicat el 23/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Infants i joves participant en Moonhack 2018 a l'Òmnia de Torrelles de Llobregat
Participants dels Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló s'han sumant a Moonhack 2018, per Xarxa Òmnia. Llicència: Tots els drets reservats

L'any passat, 28.575 infants i joves van programar alhora, tot sumant-se a la iniciativa Moonhack. Enguany, aquest repte s'ha realitzat el 20 de juliol i encara estan fent el recompte de participants. El que sí que sabem és que 25 nens i nenes s'hi han sumat des del Punt TIC de Tremp i vuit des de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat.

El 20 de juliol de 1969 l'Apollo 11 va arribar a la lluna. 49 anys després, nens i nenes d'arreu del món recorden aquesta efemèride tot programant jocs centrats en la temàtica espacial. Participen així en "Moonhack", una iniciativa de Code Club Australia, que enguany arriba a la seva tercera edició.

La primera edició de "Moonhack" es va celebrar a Austràlia i va aplegar més de 10 mil programadors menuts. L'any passat, van estendre el repte a tot el món i van gairebé triplicar la participació, batent un rècord mundial. En aquests moments, estan recopilant informació per poder saber si enguany s'ha superat aquest repte.

Activitat Moonhack a TrempEl Punt TIC e-centre Tremp s’ha sumat a aquesta iniciativa amb la voluntat de seguir fomentant la programació. 25 nens i nenes de l’espai La Casa del Sol Naixent de Tremp, distribuïts en dos grups, han participat en la iniciativa. Han programat el joc que s'ha proposat i, a més, han pogut jugar amb els jocs del web de l’Hora del Codi durant una hora i mitja cada grup.

Els Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló també hi han participat. Vuit infants i joves dels dos punts es van trobar a Torrelles per programar amb Scratch, passar una bona estona i formar part del rècord mundial!

Et pot interessat també

L'ACTIC és clau per aconseguir una ciutadania digital apoderada
Publicat el 24/01/2022
0
JdIS i SteamonEdu 2022
Publicat el 21/12/2021
0
La presència de la JdIS a les xarxes socials
Publicat el 13/12/2021
0
Persones dinamitzadores a la JdIS 2021
Publicat el 13/12/2021
0