El Decidim Fest torna el 13 i 14 d'octubre amb el lema 'El futur d'internet'. Se celebrarà de manera gratuïta i oberta al Canòdrom de Barcelona i en línia. Inscripcions obertes

Imatge Decidim Fest 2022
Imatge Decidim Fest 2022. Llicència: BY-SA.

El Canòdrom, l'Ateneu d'Innovació democràtica de Barcelona, acull, entre els dies 13 i 14 d'octubre, una nova edició del Decidim Fest 2022 a càrrec de la plataforma participativa Decidim Barcelona.

L'esdeveniment va néixer el 2019 amb a voluntat de potenciar l'intercanvi de coneixement, el treball en xarxa i el debat entre els membres de la comunitat i agents locals i internacionals que treballen per a una democràcia més forta. Sota el lema 'El futur d'internet', aquesta nova edició convida a reflexionar sobre el futur d'Internet, els riscos i perills que se'ns presenten en aquest escenari i els reptes democràtics de la Internet del futur.

Un programa que parla del futur i els reptes d'internet

El tret de sortida serà el dijous 13 d'octubre amb la xerrada 'Decidim i el futur d'internet' a càrrec d'Arnau Monterde, director/a de Serveis d'Innovació Democràtica de l'Ajuntament de Barcelona. A continuació i fins les 20 hores , el congrés acollirà diferents debats sobre com desprivatitzar i democratitzar la xarxa, estratègies de desinformació, la regulació d'internet, els reptes de la sostenibilitat i ciutats democràtiques.

El divendres 14, se centrarà en temes relacionats amb l'associació Decidim amb sessions com l'assemblea oberta i la sostenibilitat del projecte, la co-creació i el redisseny de Decidim. Pots inscriu-te registrant-me en la plataforma Meta-decidim aquí.