Participants del Technovation Challenge
Participants del Technovation Challenge. Autor: Technovation. Llicència: Tots els drets reservats.

Els/les jutges virtuals de Technovation revisaran les aplicacions mòbils i els models de negoci creats pels equips de Technovation per resoldre problemes en les seves comunitats. Els seus comentaris i suggeriments ajudaran a les joves "empresàries" a preparar-se millor i a aprendre de l'experiència.

Per fer de jutge no cal ser especialista en tecnologia. Les noies treballen temes de resolució de problemes, comunicació, màrqueting, pla d'empresa i prototipatge d'apps. Tots els treballs es presenten en anglès. Tampoc no cal haver estat mentora durant el repte per ser jutge virtual. Només calen ganes "d'unir-se a la comunitat i canviar la vida de milers de noies de tot el món".

Els/les jutges s'han de comprometre a dedicar tres hores al proejcte entre el 26 d'abril i el 14 de maig.

Les persones interessades en fer de jutges hauran de registrar-se a través d'aquest enllaç.

A l'estat espanyol, 367 nenes i joves d'entre 10 i 18 anys estan creat una aplicació que resol un problema social, a través de la seva participació en Technovation Challenge, una experiència de tecnologia i emprendedoría. Les solucions estan inspirades en sis dels reptes per a la sostenibilitat de la Nacions Unides: Pobresa, Medi ambient, Paz, Equitat, Educació i Salut. A nivell mundial, hi participen més d'11.000 nenes i joves en més de 120 països. Ser jutge virtual significa l'oportunitat d'impactar positivament i inspirar a aquestes joves i nenes.