Imatge del cartell del Festival Nits de la Setmana Oriental de Vic
Imatge del cartell del Festival Nits de la Setmana Oriental de Vic.

El Punt TIC d'elCanal continua amb les seves sessions formatives però com que arriba el bon temps, hem diversificat els temes, els espais i els públics. Els tallers de dilluns i divendres al Punt TIC no canvien gaire però hem intentat fer-los temàticament més divertits: Encetarem amb el clàssic Compres en línia el 4 de juliol. Arriba el moment de reservar vols, hotels, entrades... i ens hem de preparar!. Continuarem amb Ràdio a la carta (11 de juliol), Blogs de vacances (18 de juliol); Geotic, amb rutes i camins 2.0 (25 de juliol) i Àlbums Digitals (29 de juliol).

 

Tallers per a tots els públics

La quitxalla té vacances i això obliga a canviar les agendes. Al Punt TIC d'elCanal ho hem fet i per això hem organitzat una sèrie de tallers pensant en els més menuts. 

- Stop Motion: gràcies a la col·laboració de la casa d'oficis de Manlleu, proposem dues sessions d'Stop Motion per a tots els públics. Els nens i nenes podran jugar amb els objectes i els adults s'encarregaran de fer les fotos i crear petites peces animades. El taller es realitzarà els dies 15 i 22 de juliol, de 18:00 a 20:00 hores a l'aula de teletraball d'elCanal.

 

- Música electrònica: l'espai idíl·lic de l'embarcador del Ter acollirà un taller a l'aire lliure sobre música electrònica. Els protagonistes? Els més petits. El discjòquei i productor musical Gil Granero, 50% de la formació Aurora Crew, ha preparat una sessió on els nens i nenes podran remenar els equips, aprendre com es creen els instruments musicals electrònics, enregistrar la seva veu i afegir-hi efectes. Posteriorment oferirà una petita sessió musical per fer una demostració de com aquests hits es poden punxar i mesclar. El taller es realitzarà el dijous 7 de juliol a les 19:00 hores a l'embarcador del Ter de Manlleu.

// Gil Granero té experiència en tallers i sessions infantils però la seva especialització segueix sent el tecno i el house contundent. Podeu trobar informació sobre Aurora Crew a Soundcloud o a través de la seva llista a Spotify.
 

- Battle Phone: iPhone VS Android: la batalla dels smartphones arriba a Manlleu el 14 de juliol a les 20.00 hores. Al ring de l'embarcador s'enfrontaran els sistemes operatius iPhone i Android per demostrar quin és el millor telèfon d'última generació. Us proposem una taula rodona de debat sobre les característiques
dels nous sistemes de telefonia: avantatges, inconvenients, perills i curiositats.

- Jornada Asiàtica: Tancarem el mes de juliol amb una sessió especial amb temàtica asiàtica. A partir de les 19:00 hores oferirem a l'embarcador del Ter tallers de manualitats, relats tradicionals de la cultura asiàtica, recursos informàtics, recull de webs infantils i demostracions en directe. Aquesta sessió compta amb la participació de la Biblioteca Municipal de Manlleu i el seu biblioriu i la Casa d'Oficis de Manlleu.

La primera part de la jornada asiàtica està pensada per al públic infantil i familiar però a partir del vespre, la cosa canviarà: a partir de les 10 del vespre, Manlleu acollirà una sessió de cinema a càrrec del Festival Nits de Cinema Oriental. Es projectarà la pel·lícula japonesa The Seaside Motel, en versió original subtitulada al català. Aquesta cinta és inèdita al nostre país i no és apta per a menors d'edat. La pel·lícula és gratuïta i a l'embarcador del Ter s'oferirà un servei de sopar oriental i de begudes a preus populars.