Cartell dels tallers del Punt TIC elCanal, amb la imatge d'un ocell de Twitter
tallers Punt TIC elCanal.

Encetem l'oferta de tallers del mes de setembre amb una sèrie de sessions sobre fotografia. No hi ha dubte que el volum de fotos que generem durant les vacances és enorme i és hora de posar ordre. Per això proposem els següents tallers:

Organitzem el nostre arxiu

La tendència actual en el món de la fotografia passa per catalogar les imatges a través d'etiquetes. Els noms d'arxiu, carpetes i subcarpetes són cosa del passat i resulten poc útils quan hem de recuperar fotos antigues. Hi ha molts sistemes per etiquetar imatges però nosaltres farem servir el programa gratuït de Google PICASA.

Millora i comparteix les teves imatges:

Seguim amb el programa Picasa, però ara per fer petits retocs i compartir les imatges a través dels seus àlbums en línia. 

Àlbums Digitals

Hi ha qui s'estima més tenir un àlbum físic, al prestatge de casa, que no un àlbum en línia. Per això proposem un tercer taller sobre creació d'àlbums digitals de Hoffman.

Paral·lelament a aquests tallers de fotografia, oferirem un taller de música en línia. Presentarem eines com Spotify i Grooveshark que ens permeten escoltar la nostra música favorita a través d'Internet de forma legal.

2.0A continuació, i coincidint amb el quart aniversari de la xarxa municipal sense fils manlleuconnecta, realitzarem tres tallers sobre Xarxes Socials: Twitter, Facebook i Google +. Sis hores per repassar les principals caracterísitques de cada una d'aquestes xarxes i descobrir quina s'adapta millor als nostres interessos.

Deixarem de banda l'oci durant la última setmana amb tres tallers dirigits a millorar l'organització i l'accés a les TIC: Google Calendars, Seguretat i Tràmits en línia

Tots els tallers es realitzen a l'espai d'elCanal i les places són limitades. Tot i que no és obligatori, es recomana reservar plaça trucant al 938511173 o enviant un correu electrònic a puntic(arrova)manlleu.cat