Barcelona acollirà la tercera edició de les jornades Women in Data Science, una trobada capdavantera en talent femení, ciència de dades i sectors STEM. T’ho expliquem detalladament!

Imatge de dona
Imatge de dona. 2019. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Per tercer any consecutiu, la ciutat de Barcelona esdevindrà l’escenari de la tercera edició de les jornades Women in Data Science, una trobada capdavantera en talent femení, ciència de dades i sectors STEM, on s’espera l’assistència de més de 300 dones professionals de diferents empreses, multinacionals, pymes i start-ups del territori. Així doncs, el reeixit esdeveniment es farà el pròxim dimarts 6 de juny, de 9.30 a 14.30 hores, al Movistar Centre, que es troba a la Plaça de Catalunya número 16 de la ciutat de Barcelona.

Enguany, es preveu la participació de dones procedents d’institucions i d’empreses com l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Seat, Nestlé o PepsiCo. Aquestes formaran part de panells i taules rodones, on s’abordaran temes claus com, per exemple, els reptes del Data Driven, la relació entre la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning i el vincle entre el Data Science i la Ciberseguretat. En aquest sentit, algunes de les dones professionals participants seran Clara Lapiedra, ambaixadora de Women in Data Science Barcelona & Madrid; Gina Tost i Faus, secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya; Joanne Pupo d’AXA Equitable; Laura Perea de Nestlé; Jessica de Santiago de PepsiCo; Salomé Valero de Kyndryl, o Fabiola Cavaliere de Seat.

La tercera edició de les jornades Women in Data Science és un reeixit esdeveniment organitzat per l’Aula Magna Business School com a part de l’edició anual coordinada per la Universitat de Stanford a la ciutat de California als Estats Units, que compta amb més de 150 seus diferents al món, amb la voluntat de donar visibilitat a les dones professionals que exerceixen una labor en la ciència de dades i els sectors STEM.

Les persones interessades poden aconseguir la seva entrada a través d’aquest enllaç en línia.