El cicle busca millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina o amb interès per a reinventar-se en l’àmbit laboral i oferir recursos ajustats al mercat de treball. Descobreix més!

Imatge de SMObilitza't
Imatge de SMObilitza't. 2023. Tipus de lletra: Ajuntament de Girona. Llicència: Tots els drets reservats.

Durant el segon trimestre, la innovació, la creativitat i la formació digital centraran la programació de l’SMObilitza’t. Des del 12 d’abril i fins al 22 de juny, l’Ajuntament de Girona impartirà un total de divuit activitats formatives gratuïtes, de dues a sis hores de durada, per a millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina o amb interès per a reinventar-se en l’àmbit laboral. L’objectiu del cicle formatiu del consistori gironí és oferir eines i recursos ajustats a les exigències del mercat de treball a les persones que es troben en situació d’atur per tal de millorar la seva l’ocupabilitat i contribuir a augmentar les possibilitats de trobar feina.

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar de manera telemàtica a través del web del Servei Municipal d’Ocupació de l'Ajuntament de Girona. Per cada taller, hi haurà entre 10 i 15 places.

En aquest sentit, les accions programades es classifiquen en quatre línies diferents: l’aula de competències, les ocupacions amb opcions, el SMOemprèn i el FeinaLab. Dins d'aquesta última categoria, el FeinaLab, estan previstos tallers al voltant d’eines TIC: com és LinkedIn per a potenciar la marca personal, com presentar candidatures en línia i com elaborar el curriculum vitae amb el programa en línia Canva.