El passat 1 de desembre es va inaugurar el Punt TIC la Garriga a l'edifici modernista de Can Raspall. Vol esdevenir un espai de suport i acompanyament i d'accés universal a les TIC a la ciutadania en general i als petits i mitjans negocis en particular.

El Punt TIC la Garriga es troba en l'emblemàtic edifici de Can Raspall, de construcció modernista i primera obra de l’arquitecte Manuel J.Raspall. Entre les seves activitats principals es troben l'atenció personalitzada a la ciutadania, especialment relacionada amb temes d’inserció laboral i d’acompanyament per reduir la fractura digital de tots els col·lectius i afavorir l’accés universal a les TIC. També fan píndoles formatives i cursos de diversos nivells per assolir diferents competències digitals.

A la presentació del passat 1 de desembre hi van assistir una desena de persones i van participar la regidora de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Garriga, Meritxell Catalan i Baldich, la Mónica Acebo de la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, la Laura Serrano, Directora de l'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i en Rafel Nualart, gestor en Innovació Social Digital del Col·laboratori Catalunya. Es van donar a conèixer iniciatives d'altres Punt TIC i la metodologia de treball en xarxa dels col·laboratoris.

Un dels objectius que volen potenciar des del punt és la relació directa amb empreses locals de la Garriga per atendre a les necessitats del sector i acompanyar en la seva digitalització així com de les persones treballadores. La trobada va finalitzar amb una dinàmica participativa per a posar amb relació les necessitats i les inquietuds de les empreses locals que hi van assistir.