e-commerce
e-commerce.

L'objectiu d'aquest seminari és aprendre a crear una botiga en línia. Durant la sessió es configuraran les funcionalitats bàsiques per poder començar a vendre per internet. A més, també s'introduirà el participant en les xarxes socials i en la utilitat que tenen a un establiment comercial.

Aquesta formació esta adreçada a comerciants empresaris i autònoms del sector del comerç del serveis i del turisme. Es realitzarà el dia 25 de febrer, de 9 a 12 hores, a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (c/Pare Palau, 5 – 25005 Lleida). Per inscriure’s al seminari, cal enviar un missatge electrònic a asministracio@fecomlleida.com a trucar al telèfon 973 24 57 54, i proporcionar les següents dades

  • Nom i cognoms de l'assistent
  • DNI
  • Nom de l'empresa
  • Sector d'activitat
  • Nombre de Treballadors

Per poder configurar de la millor manera la botiga la formació, és indispensable disposar de les imatges corresponents al logotip que es vol que aparegui a la botiga en línia i els productes que s’hauran de carregar (es poden portar en una memòria USB, o penjar-les en algun repositori en línia al qual es tingui accés, com ara Google, DropBox, etc.).

Properament es faran més seminaris arreu de Catalunya dels que anirem informant puntualment.