La CoP TIC i Presó del programa Compartim de gestió del coneixement del Departament de Justícia, el Centre d'estudis Jurídics i Formació especialitzada del Departament de Justícia (CEJFE) i la Xarxa Punt TIC de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital,  tornem a organitzar la "Jornada Punt TIC i Presó" amb una trobada que vol reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris, que enguany celebra 10 anys.

Jornada Punt TIC i Presó 2017
Jornada Punt TIC i Presó 2017. Autor: Xarxa Punt TIC. 2017. Llicència: BY-NC-SA.

La "X Jornada Punt TIC i Presó: LABoratoris: activant espais d’aprenentatge i creació" tindrà lloc el proper 4 de juny entre les 9:00 i les 14:00 hores al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEFJE) a Barcelona.

La trobada comptarà amb una sèrie de tallers pràctics on els i les participants podran conèixer i experimentar diferents experiències i models innovadors d'aprenentatge. La robòtica, la realitat virtual, la programació o el disseny 3D, entre altres, estaran presents en el programa, que us donarem a conèixer durant els propers dies.

La metodologia de la jornada serà el Problem-Based Learning (PBL), l’aprenentatge basat en la resolució de problemes perquè les persones assistents solucionin situacions de la vida real amb les seves pròpies estratègies a travès del coneixement, la investigació i la reflexió.

Aviat estarà disponible tota la programació i s'obrirà el període d'inscripcions a la jornada, que serà gratuïta. Aquesta informació i més la trobareu al  web de la jornada.