El proper dimecres 26 de març comença la 2a edició de les Jornades 2.0 a Valls, organitzades per l'IMDL Vallsgenera i el Punt Òmnia de Valls i que compten amb la col·laboració de l’Hotel Class, l’Antena del coneixement de la URV, Idigital i un ampli grup d’experts i professionals vinculats a les TIC que ens explicaran temes d’actualitat i d’interès relacionats amb les TIC.

Cartell de les Jornades 2.0
Cartell de les Jornades 2.0.

 El proper dimecres 26 de març comença la 2a edició de les Jornades 2.0 organitzades per Vallsgenera i el Punt Òmnia de Valls i que compten amb la col·laboració, de l’Hotel Class, l’Antena del coneixement de la URV,  Idigital i un ampli  grup d’experts i professionals vinculats a les TIC que ens explicaran temes d’actualitat i d’interès relacionats amb les TIC.

Les TIC són un motor que contribueix de manera fonamental a l’impuls transformador de la societat, fomentant la innovació, el creixement econòmic, la millora de la competitivitat i productivitat d’empreses i comerços i en general, la millora de les competències professionals i personals.

Amb aquestes xerrades es pretén contribuir a la divulgació de temes de la màxima actualitat e interès relacionats amb les TIC de la mà d’experts que ens explicaran aspectes tan diversos com els nous escenaris d’aprenentatge i formació del segle XXI, vinculats a Internet i la mobilitat, els nous escenaris laborals vinculats a les TIC, com ara, el Coworking, el teletreball, les xarxes d’economia solidària, telefonia mòbil,  les Tic i el sector turístic,  el comerç electrònic,botigues on line,  Marketing i comunicació digital corporativa, aplicacions pràctiques dels codis QR i la realitat augmentada. En aquesta ocasió s’ha volgut comptar també amb l’experiència pràctica femenina en el món de l’ emprenedoria i l’empresa i amb les TIC.

Podeu consultar el programa sencer AQUÍ.

Aquestes jornades estan orientades principalment a professionals, emprenedors, autònoms, comerços i empresaris però estan obertes al públic, en general. L’assistència és gratuïta.

Cal confirmar reserva 1 setmana abans per temes d’aforament de la sala a:

Formulari de contacte d’aquesta pàgina

Recepció Vallsgenera:  Crta. del Pla 37 A – 43800 Valls  (Tarragona)

Veure Mapa

Telèfon de Vallsgenera:  977 612010

Mail: omniavalls@gmail.com