Cartell de les Jornades 2.0
Cartell de les Jornades 2.0.

 El proper dimecres 26 de març comença la 2a edició de les Jornades 2.0 organitzades per Vallsgenera i el Punt Òmnia de Valls i que compten amb la col·laboració, de l’Hotel Class, l’Antena del coneixement de la URV,  Idigital i un ampli  grup d’experts i professionals vinculats a les TIC que ens explicaran temes d’actualitat i d’interès relacionats amb les TIC.

Les TIC són un motor que contribueix de manera fonamental a l’impuls transformador de la societat, fomentant la innovació, el creixement econòmic, la millora de la competitivitat i productivitat d’empreses i comerços i en general, la millora de les competències professionals i personals.

Amb aquestes xerrades es pretén contribuir a la divulgació de temes de la màxima actualitat e interès relacionats amb les TIC de la mà d’experts que ens explicaran aspectes tan diversos com els nous escenaris d’aprenentatge i formació del segle XXI, vinculats a Internet i la mobilitat, els nous escenaris laborals vinculats a les TIC, com ara, el Coworking, el teletreball, les xarxes d’economia solidària, telefonia mòbil,  les Tic i el sector turístic,  el comerç electrònic,botigues on line,  Marketing i comunicació digital corporativa, aplicacions pràctiques dels codis QR i la realitat augmentada. En aquesta ocasió s’ha volgut comptar també amb l’experiència pràctica femenina en el món de l’ emprenedoria i l’empresa i amb les TIC.

Podeu consultar el programa sencer AQUÍ.

Aquestes jornades estan orientades principalment a professionals, emprenedors, autònoms, comerços i empresaris però estan obertes al públic, en general. L’assistència és gratuïta.

Cal confirmar reserva 1 setmana abans per temes d’aforament de la sala a:

Formulari de contacte d’aquesta pàgina

Recepció Vallsgenera:  Crta. del Pla 37 A – 43800 Valls  (Tarragona)

Veure Mapa

Telèfon de Vallsgenera:  977 612010

Mail: omniavalls@gmail.com