MWC 2021
.

Barcelona s'ha consolidat com un hub d'innovació internacional amb esdeveniments de referència com el Mobile World Congress (MWC), que enguany se celebra del 28 al 3 de març al Recinte Fira Barcelona Gran Via L’Hospitalet per donar protagonisme a l'ecosistema d'innovació tecnològica de la ciutat. Et mostrem alguns projectes de caràcter social que es presentaran el dijous 3 de març i que es podrà seguir en línia:

Momentum Analytics i l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) presentaran de 9 a 9:30 hores juntament amb representants dels ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Mollet del Vallès i Premià de Mar, una eina predictiva per a identificar situacions de vulnerabilitat per la bretxa digital. La sessió serà a càrrec de l'Albert Isern, CEO de Momentum Analytics; Pilar Rodríguez, responsable de la Unitat Operativa Sociosanitària i adjunta a gerència d’ABD i els tinents d’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Mollet del Vallès i Premià de Mar. Es podrà seguir en directe a través del web del MWC 2022.

m4Social, el projecte d’innovació digital en l’àmbit social de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, participa de 13 a 15 hores en les activitats oficials d'aquesta edició. Comptaran amb un espai a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona al Hall 4 Stand 4G100 on presentaran cinc projectes de caràcter social (amb la col·laboració de diferents ajuntaments) que treballen per a millorar l’atenció, la qualitat de vida i l'acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat: 

 • BCN Inclusive Coding. A càrrec de Jordi Arrufi, director del projecte Digital Talent a la Fundació Mobile World Capital Barcelona i Anandamaya Arnó, Full-Stack Developer a Free Now (Grup Mercedes).
   
 • Robot Ari. A càrrec de Lluís Torrens, director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona.
   
 • App ‘Al teu costat’. A càrrec de l'Anna María Martínez, alcaldessa de l'Ajuntament de Rubí.
   
 • CoActuem per la salut mental. A càrrec de Bàrbara Mitats, responsable de programes de recuperació i formació i Vicenç Mateo, co-investigador i membre de la junta directiva de Salut Mental Catalunya.
   
 • Mindful play. A càrrec de Josep Rodríguez i Montserrat, director de la Fundació Educativa Terrassa i Frank del Águila, fundador de Delaguila

Pots seguir la sessió a través d'aquest enllaç.

Finalment, la Barcelona Digital Talent presentarà a les 15 hores el projecte "Invulnerables digital" que té per objectiu afavorir la inclusió cap al sector digital impulsat per Mobile World Capital Barcelona, la Fundació Convent de Santa Clara, Fundació La Caixa, Huawei i Migracode. L'acte es podrà seguir en directe a través del web del MWC 2022.