Programa formatiu a l'Alta Ribagorça que ofereix cursos de moltes especialitats, de forma flexible i en la modalitat a distància, apropant a la comarca més de 200 cursos a cost reduït.

Aula Mentor AR
.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha signat un conveni amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional per a formar part del conjunt d’Aules Mentor. Es tracta d’un programa formatiu que ofereix cursos de moltes especialitats, de forma flexible i en la modalitat a distància. Disposeu de més informació del programa al fulletó adjunt i a través del seu espai web http://www.aulamentor.es/.

Aquesta iniciativa apropa a la comarca més de 200 cursos a cost reduït, englobats en grans àrees com l’Educació, la Sostenibilitat i el Medi Ambient, la Digitalització, el Benestar, l’Emprenedoria, els Idiomes, la Indústria Alimentària, Vidre i Ceràmica, Tèxtil, les Competències Bàsiques no professionals, entre d’altres. Disposeu de més detall dels cursos a http://www.aulamentor.es/es/cursos-mentor.

Es tracta de formació no reglada que compta, mitjançant la realització del curs i la superació d’un examen, amb la Certificació d’Aprofitament emesa pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, dissenyada sota el paraigües del Catàleg Nacional de Qualificacions per a l’avaluació i acreditació de competències.

Sempre és bon moment per formar-se; la matrícula és oberta durant tot l’any. Per a més informació, inscriure-us als cursos, etc. Podeu posar-vos en contacte amb el Consell o el Telecentre, mitjançant el telèfon 973690353 o el c.e. telecentre.ar@ccar.ddl.net.