El Mattermost es transforma per a convertir-se en el canal d’interacció on resoldre dubtes, enfortir el vincle entre les dinamitzadores i estar al dia de les novetats tecnològiques. Uneix-t'hi!

Imatge de la Campanya #nouMattermost
Imatge de la Campanya #nouMattermost. 2023. Tipus de lletra: Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El Mattermost, l’eina de missatgeria instantània de programari lliure i codi obert, es redefineix per a donar resposta a les necessitats de la Xarxa Punt TIC. Després d’analitzar les respostes rebudes al qüestionari, s’ha redissenyat amb la configuració de quatre canals temàtics. Aquests són els nous canals temàtics:

 
  • Novetats TIC: es compartiran les notícies relacionades amb les línies de treball de la Xarxa Punt TIC així com les principals novetats en l'àmbit de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. 
     
  • FAQS: serà el canal per a expressar els dubtes que us podeu trobar en el vostre dia a dia. 
     
  • Formació: s'informarà de les formacions de la Xarxa Punt TIC així com d’altres recursos d’aprenentatge que us seran útils en la vostra tasca diària com a persones dinamitzadores de la xarxa. 
     
  • CafèTIC: és el canal més informal on podrem conèixer-nos més, compartir les nostres experiències, explicar curiositats o donar la benvinguda a les noves persones dinamitzadores, entre altres.

     

Dins l’ecosistema de comunicació de la Xarxa Punt TIC, el Mattermost vol ser un espai d’interacció, amb un to més informal, on totes podem compartir coneixements i experiències. El nou redisseny neix amb l’objectiu d’enfortir el vincle entre les persones dinamitzadores, creant entre totes un espai viu i dinàmic. 

Encara no tens el teu usuari? Crea el teu perfil a través d’aquest enllaç