Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Premi: Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector TIC

Publicat el 13/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere TIC
Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere TIC, per Ajuntament de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats

L’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC. El termini de presentació acaba el 29 de setembre i s’ha de presentar un formulari d’inscripció, una memòria i els CV de les persones que compondran l’equip de treball.

El Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC  té com a objectiu donar visibilitat, reconeixement i suport als projectes del sector de les TIC de la ciutat liderats per dones i contribuir a combatre l’escletxa digital de gènere a la ciutat. Els premis reconeixen, amb una dotació de 8.000 euros per cada categoria, els millors projectes presentats en cadascuna de les modalitats d’acord amb les categories següents:

  1. Categoria A: STEM, gènere i infància
  2. Categoria B: Dades amb mirada de gènere en el sector de la tecnologia
  3. Categoria C: Violències a les xarxes
  4. Categoria D: Visibilitat de les dones ‘tech’ a la ciutat de Barcelona.

Els projectes han de tenir com a eix la ciutat de Barcelona, pel que fa a temàtica, públic objectiu o marc d’incidència i s’han de dur a terme durant l’any 2021 i primer trimestre del 2022. Poden concórrer al premi les persones físiques o jurídiques, públiques o privades amb nacionalitat espanyola o residents a l’Estat, així com les agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat que reuneixin les condicions que estableixen les bases d’aquesta convocatòria i la normativa d’aplicació.

El termini de presentació s’inicia l’1 de setembre i acaba el 29 de setembre (ambdós inclosos) i s’ha de presentar un formulari d’inscripció, una memòria i els CV de les persones que compondran l’equip de treball. Aquí trobareu tota la informació i la documentació.

Et pot interessat també