Els campus de programació de 42 a Madrid, Màlaga, Urduliz (Bizkaia) i Barcelona acullen les segones ‘Piscine Discovery Women’s Edition’. Una formació gratuïta i presencial per a dones per aprendre a programar. Inscripcions obertes.

Piscine Discovery Women’s Edition
. Tipus de lletra: Fundació Telefónica.

Aquest mes de setembre, els campus de programació de la Fundació Telefònica 42 (Madrid, Màlaga, Urduliz (Bizkaia) i Barcelona) convoquen una nova ‘Piscine Discovery’ per a totes aquelles dones interessades a fer el salt al món de la programació i el desenvolupament web.

Durant cinc dies, les participants experimentaran en primera persona el dia a dia d'un estudiant del campus, mentre aprenen diferents llenguatges de programació com HTML, CSS i JavaScript i potencien habilitats transversals com el treball en equip i la resolució de problemes. A més, s'organitzen activitats per a donar veu tant a les estudiants com a referents femenins de l'àmbit tecnològic.

Els requisits per accedir-hi és tenir més de divuit anys i no és necessària titulació ni formació prèvia. L'edició de Barcelona se celebrarà del dilluns 19 al divendres 23 de setembre, a les 9.00 h. Aquí pots trobar més informació i inscriure't. Aquí pots trobar més informació i inscriure't.