Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participeu per videoconferència al diàleg amb el Julio Zino sobre TIC i presó!

Publicat el 05/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Julio Zino a la trobada de Robòtica i Presó de 2015
Julio Zino a la trobada de Robòtica i Presó de 2015, per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2015. Llicència: BY-NC-SA

El 27 d'abril el Julio Zino oferirà la xerrada "Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació" a l'Ateneu Barcelonès. Els Punt TIC que tinguin interès la podran seguir en directe a través de videoconferència amb l'opció de participar-hi activament. Us hi animeu? Només cal que contacteu amb l'Oficina Tècnica abans del 20 d'abril.

El 27 d'abril tindrà lloc una nova edició dels Diàlegs Ciència, Tecnologia i Coneixement de l'Ateneu Barcelonès. Serà a les 19.00 hores, a la sala Segarra. Aquest cop, el diàleg anirà a càrrec de Julio Zino, un referent en matèria d’ús de la tecnologia a les presons com una eina de millora i inclusió dels seus interns a la societat.

Julio Zino és antropòleg i professor associat de la Universitat de Barcelona, especialista en processos organitzatius i de transmissió cultural. Treballa als serveis penitenciaris com a coordinador de programes de foment de l’ús de les TIC als centres penitenciaris.

El diàleg es retransmetrà per streaming. A més,  els Punt TIC interessats us podeu connectar a la sessió a través de videoconferència. Aquesta darrera opció l'estan implementant ara i fan una crida especial als Punt TIC a sumar-s'hi. Hi haurà una sèrie d'entitats i institucions que s'associaran a aquest projecte i des d'on es podrà participar a través de videoconferència. Consideren que els Punt TIC són els espais idonis per a això i el diàleg amb el Julio Zino un bon moment per començar.

Podríeu aplegar un grup de participants en el Punt TIC, seguir el debat per streaming i dir-hi la vostra fent una connexió en directe. Ho trobeu interessant? Si és així, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. oficina.tecnica [arrova] punttic.cat - 902 365 209.