Transformació digital
Transformació digital. Autor: Blog del Ricard Faura.

Genís Roca, especialista en estratègia digital, serà el ponent de la primera cita del cicle "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement". El debat girarà al voltant dels "Factors clau per a la transformació digital d'una institució" i tindrà lloc dijous 9 de febrer, a l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6. Barcelona).

Les persones que no hi puguin assistir el podran seguir via streaming en aquest enllaç. També hi haurà la possibilitat de participar-hi de forma telepresencial, via videoconferència, i poder així de participar en el debat.

Aquesta darrera opció l'estan implementant ara i fan una crida especial als Punt TIC a sumar-s'hi. Hi haurà una sèrie d'entitats i institucions que s'associaran a aquest projecte i des d'on es podrà participar a través de videoconferència. Consideren que els Punt TIC són els espais idonis per a això.

Podríeu aplegar un grup de participants al Punt TIC, seguir el debat per streaming i dir-hi la vostra fent una connexió en directe. Ho trobeu interessant? Si és així, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. oficina.tecnica [arrova] punttic.cat - 902 365 209.