Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participeu a través de videoconferència als debats de l'Ateneu Barcelonès!

Publicat el 06/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Transformació digital
Transformació digital, per Blog del Ricard Faura

Els debats "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement" de l'Ateneu Barcelonès es poden seguir per streaming i, a partir d'ara, també s'hi podrà participar via videoconferència. Per a això, busquen Punt TIC o altres entitats que apleguin a gent per seguir els debatas en directe i, a més a més, participar-hi activament. Us hi animeu?

Genís Roca, especialista en estratègia digital, serà el ponent de la primera cita del cicle "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement". El debat girarà al voltant dels "Factors clau per a la transformació digital d'una institució" i tindrà lloc dijous 9 de febrer, a l'Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6. Barcelona).

Les persones que no hi puguin assistir el podran seguir via streaming en aquest enllaç. També hi haurà la possibilitat de participar-hi de forma telepresencial, via videoconferència, i poder així de participar en el debat.

Aquesta darrera opció l'estan implementant ara i fan una crida especial als Punt TIC a sumar-s'hi. Hi haurà una sèrie d'entitats i institucions que s'associaran a aquest projecte i des d'on es podrà participar a través de videoconferència. Consideren que els Punt TIC són els espais idonis per a això.

Podríeu aplegar un grup de participants al Punt TIC, seguir el debat per streaming i dir-hi la vostra fent una connexió en directe. Ho trobeu interessant? Si és així, poseu-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. oficina.tecnica [arrova] punttic.cat - 902 365 209.