Espai de networking a la JdIS 2012
Espai de networking a la JdIS 2012.

Com ja ha passat en altres edicions, a la Jornada de dinamització de la Internet Social 2013 el descans entre les taules rodones esdevindrà un espai de networking, on els/les participants podran explicar els seus projectes i trobar-se amb possibles col·laboradors/ores.

Sigueu networkers!

Les iniciatives que es vulguin exposar a l'espai de networking es poden fer arribar amb anterioritat a l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Així, es difondran a través del lloc web de la jornada.

Per presentar els projectes recomanem la plataforma Present.me, que permet crear i compartir una presentació i un vídeo.

Un cop tingueu preparada la presentació, podeu emplenar aquest formulari i apuntar-vos així al networking.

Sigueu "connectors"!

Coneixeu persones que tenen molt a dir i creieu que podeu contribuir a posar-les en contacte? La Jornada de dinamització de la Internet Social us necessita! Accepteu el repte de ser "connector/a" de l'espai de networking?

Enguany volem comptar amb persones que facin d'enllaç entre els/les networkers i pensem que els dinamitzadors/ores que coneixen bé la xarxa i als seus companys/es són ideals per desenvolupar aquesta tasca.

Us hi animeu? Si és així, apunteu-vos-hi a través d'aquest formulari.