Xarxa

Presentació CatLab Barcelona
Publicat el 18/04/2017
0
Aquí teniu la segona entrega del vídeo de les presentacions del programa Catlabs als agents d'innovació al territori.
Espai de networking a la JdIS 2012
Publicat el 27/11/2013
0
A la JdIS13 us proposem dues maneres de col·laborar a l'espai de networking: Presentant-hi un projecte o fent de "connector/a". Aquesta segona opció consisteix en, gràcies al coneixement de la xarxa, fer de "...
Girona emociona. Emociona't amb l'emprenedoria
Publicat el 28/11/2012
0
Girona Emprèn, el servei municipal de suport a l’emprenedoria de l’Ajuntament de Girona, organitza pel mes de desembre tres Càpsules TIC i dues xerrades dins el cicle "A Girona Emprèn parlem de..." a l’entorn de les noves tecnologies i els seus usos a l’empresa.
Captura del web de Fon
Publicat el 16/01/2012
0
La Xarxa Punt TIC durà a terme, al llarg dels propers mesos, una petita prova pilot en el marc d'un reduït grup de telecentres que s'hi vulguin afegir.
Equip_tècnic_preparat_per_enregistrar_reportatges
Publicat el 03/01/2012
0
L'equip de continguts de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC treballa a hores d'ara en noves notícies, entrevistes i reportatges que publicarem en aquest portal, però us volem convidar a participar-hi.
Imatges_dels_vídeos_publicats_2011
Publicat el 29/12/2011
0
L'any 2011 ens deixa un recull de vídeos i reportatges amb els fets més destacats que s'han realitzat arreu de Catalunya per part de la Xarxa Punt TIC. Hores de gravació i edició que ens ajuden ara a fer un balanç audiovisual d'allò publicat des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC.
Joves de l'Òmnia Trinitat Nova - Part del vídeo dels Òmnia de Barcelona
Publicat el 16/12/2011
0
Aquest vídeo és el fruit d’un treball col·laboratiu: s’ha elaborat en equip, entre els punts Òmnia de la ciutat de Barcelona mitjançant les eines col·laboratives en línia. Els/les protagonistes són les persones participants del punts!
Tècnic_revisant_un_equip_informàtic
Publicat el 21/11/2011
0
El servei d'Indra s'encarrega de resoldre les incidències tècniques que afecten a la Xarxa Punt TIC arreu de Catalunya. El Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) d'aquest servei, situat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, coordina les trucades i els e-mails que arriben a diari.
El_hashtag_#jdis11_va_ser_trending_topic_a_Catalunya
Publicat el 14/11/2011
0
La Jornada de dinamització de la Internet Social ha tingut una gran presència a les xarxes socials. El mateix dia de la jornada, el hashtag #jdis11 va assolir el segon lloc en...
Xarxa d'Emprenedoria Universitària
Publicat el 24/03/2011
0
Diverses universitats catalanes uneixen esforços per fomentar l'emprenedoria amb l'objectiu de contribuir a la detecció de talent emprenedor i a la creació de vocacions empresarials en la comunitat universitària.
Subscriure a Xarxa