El Centre d’Excel·lència en Big Data de Barcelona convoca la 2a edició dels Big Data Talent Awards, uns premis que volen reconèixer les millors tesis doctorals i millors projectes de final de grau, màster o postgrau relacionats amb Big Data i Data Analytics. El jurat busca les propostes més innovadores o amb major impacte socioeconòmic. 

Big Data Talent Awards
Big Data Talent Awards. Font: Web del Big Data Talent Awards. Llicència: Tots els drets reservats.

La convocatòria d'enguany ja està oberta i s'adreça a estudiants que hagin presentat una tesi doctoral o un projecte de fi de grau, màster o postgrau durant els curs 2015-2016. El període per enviar candidatures romandrà obert fins el dijous 15 de setembre de 2016 a les 12 hores del migdia. Les propostes que presentin candidatura als diferents premis han de ser presentades per correu electrònic coe_awards@eurecat.org.

S'estableixen dues categories de participació:

  • Categoria I: Projecte final de carrera o de finalització de màster o postgrau; amb un premi valorat en 1.000€
  • Categoria II: Tesi doctoral; amb un premi valorat en 1.500€

Un Comitè Tècnic composat per professionals del Centre d’Excel·lència en Big Data avaluaran els projectes segons els criteris a continuació esmentats i ponderats de manera diferent segons la categoria en la que s’ha presentat el projecte:

  • Originalitat i creativitat
  • Caràcter tecnològic innovador
  • Grau de definició i maduresa del projecte
  • Problema que resol o necessitat que cobreix
  • Avantatges competitius, impacte i benefici socioeconòmic

El Comité Tècnic escollirà els 5 finalistes de cada categoria. En una segona fase, els membres del Jurat escolliran el projecte guanyador per cada categoria.

El lliurament dels premis als guanyadors de la 2a edició dels Big Data Talent Awards tindrà lloc al durant la segona edició del Big Data Congress, que se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre de 2016 a l’Auditori Imagina de Barcelona. Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.