Els dies 17 i 18 d'octubre va tenir lloc a l'Espai Bital de Barcelona una jornada per debatre sobre el futur de les polítiques d'innovació a la regió mediterrània. T'expliquem en aquest vídeo quins temes es van tractar.

Aquest esdeveniment s'emmarca en el projecte Panoramed, projecte de governança del programa europeu Interreg MED, que dóna suport al procés d’enfortir i desenvolupar marcs de cooperació a la regió mediterrània per a respostes conjuntes a reptes i oportunitats comunes. 

Durant dos dies, més de 60 persones expertes en innovació de diferents àmbits van crear un espai de trobada, debat i propostes amb representants de polítiques públiques, programes, iniciatives i investigadores de l'àrea de la Mediterrània.

El Govern de Catalunya va liderar el grup de treball d'innovació, que promou projectes estratègics d'innovació per al Mediterrani i elabora recomanacions per a les polítiques d'innovació del proper període de fons europeus 2021-2027.

El programa va tractar diferents temes per a la formulació de propostes i la millora de la governança de les polítiques d'innovació, amb l'objectiu de facilitar la col·laboració entre administracions públiques, universitats i centres de recerca de la Mediterrània.