La Generalitat de Catalunya van signar un conveni amb el Quebec per canalitzar la mobilitat i l'experiència professional a nivell internacional de treballadors/ores catalans. En el marc d'aquest acord, s'ofereixen ara 11 llocs de treball del sector TIC al Quebec. Les candidatures es podran presentar fins al 16 d'abril.

Quebec
Quebec.

Aquestes ofertes de treball en l’àmbit del sector TIC estaran publicades a Feina Activa fins al 16 d'abril. Per poder participar en el procés de selecció, cal disposar d’un nivell molt elevat de coneixements de la llengua francesa i complir amb la resta de requeriments de les ofertes de treball.

El SOC es posarà en contacte amb les persones que resultin pre-seleccionades per iniciar un procés de verificació de requisits. Aquesta verificació es portarà a terme en una de les oficines que gestionaran les ofertes.

Els governs de Quebec i Catalunya van signar un acord d'intencions per tal de facilitar la mobilitat de persones entre les dues regions. Durant els propers mesos, s’aniran concretant diferents processos que regulin i gestionin aquests fluxos de persones i es desenvoluparan els protocols d’actuació. Està previst que cap al mes de juny es tornin a organitzar noves sessions informatives sobre mobilitat al Quebec.

Si voleu saber més sobre els requisits d’accés al Quebec podeu consultar aquest enllaç.