Telecentre Europe Awards 2016
Telecentre Europe Awards 2016. Tipus de lletra: Telecente Europe. Llicència: Tots els drets reservats.
Els Telecentre Europe Awards volen posar en valor la innovació i dedicació que milers de persones i centenars d'organitzacions de tot Europa desenvolupen diàriament amb les comunitats per capacitar els ciutadans a través de la tecnologia i Internet: des l'alfabetització digital i la seguretat en línia per dur a terme transaccions amb el govern i promoure l'esperit empresarial fins al suport a l'ocupabilitat dels i les joves. 
 
Els premis s'estructuren en quatre categories diferents:
 
Als enllaços de cada categoria podreu veure la descripció completa, criteris d'avaluació i el formulari de sol·licitud. Les candidatures s'han de presentar en anglèsEls guanyadors de les dues categories individuals seran seleccionats per votació popular en líniaPer a les dues categories d'organització, un jurat avaluarà les nominacions en base a un conjunt de criteris i triarà els cinc millors. Aquests cinc seleccionats s'inclouran en la votació en línia.
 
Els tres finalistes de cada categoria seran convidats a la Conferència Anual d'Europa Telecentre organitzada a Gant, Bèlgica, els dies 6, 7 i 8 d'octubre de de 2016. Tots els i les finalistes tindran dret a allotjament (1 persona per 2 nits). Els guanyadors del premi (un per cada categoria) tindran a més les despeses de viatge cobertes per Telecentre Europa. D'altra banda, els finalistes rebran certificats i premis i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 150 participants.
 
El lliurament de premis es durà a terme a Gant, Bèlgica en la nit del 7 d'octubre de 2016. Per a més informació podeu contactar amb l'Ekaterina Fedotova a ekaterina.fedotova@telecentre-europe.org.