Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oberta la convocatòria dels Telecentre Europe Awards 2016

Publicat el 05/07/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Telecentre Europe Awards 2016
Telecentre Europe Awards 2016. Font: Telecente Europe. Llicència: Tots els drets reservats

Telecentre Europa ha obert la convocatòria dels Telecentre Europe Awards, uns premis que volen reconèixer la tasca de les persones i organitzacions de tot Europa que treballen per acostar la tecnologia a la ciutadania. La data límit per presentar candidatures finalitza el 15 d'agost.

Els Telecentre Europe Awards volen posar en valor la innovació i dedicació que milers de persones i centenars d'organitzacions de tot Europa desenvolupen diàriament amb les comunitats per capacitar els ciutadans a través de la tecnologia i Internet: des l'alfabetització digital i la seguretat en línia per dur a terme transaccions amb el govern i promoure l'esperit empresarial fins al suport a l'ocupabilitat dels i les joves. 
 
Els premis s'estructuren en quatre categories diferents:
 
Als enllaços de cada categoria podreu veure la descripció completa, criteris d'avaluació i el formulari de sol·licitud. Les candidatures s'han de presentar en anglèsEls guanyadors de les dues categories individuals seran seleccionats per votació popular en líniaPer a les dues categories d'organització, un jurat avaluarà les nominacions en base a un conjunt de criteris i triarà els cinc millors. Aquests cinc seleccionats s'inclouran en la votació en línia.
 
Els tres finalistes de cada categoria seran convidats a la Conferència Anual d'Europa Telecentre organitzada a Gant, Bèlgica, els dies 6, 7 i 8 d'octubre de de 2016. Tots els i les finalistes tindran dret a allotjament (1 persona per 2 nits). Els guanyadors del premi (un per cada categoria) tindran a més les despeses de viatge cobertes per Telecentre Europa. D'altra banda, els finalistes rebran certificats i premis i tindran l'oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 150 participants.
 
El lliurament de premis es durà a terme a Gant, Bèlgica en la nit del 7 d'octubre de 2016. Per a més informació podeu contactar amb l'Ekaterina Fedotova a ekaterina.fedotova@telecentre-europe.org.
 
 

Et pot interessat també

Premis Somos-Digital
Publicat el 10/01/2022
0
JdIS i SteamonEdu 2022
Publicat el 21/12/2021
0
La presència de la JdIS a les xarxes socials
Publicat el 13/12/2021
0
Persones dinamitzadores a la JdIS 2021
Publicat el 13/12/2021
0
La JdIS 2021 es va celebrar en format híbrid
Publicat el 13/12/2021
0