Premis Ruralapps 2016
Premis Ruralapps 2016. 2016. Tipus de lletra: Premis Ruralapps. Llicència: Tots els drets reservats.

El Premi Ruralapps estableix dos tipus de premi, un per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i un altre per a l’app destinada a donar solucions tecnològiques al professional del sector agrari, alimentari i rural. El premi per a les dues modalitats està destinat a les empreses amb seu social a Catalunya que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.
També pot optar al premi qualsevol persona candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura, orientades tant a la ciutadania com als/a les professionals dels sectors.
Aquests àmbits d’actuació són:

  • Agricultura i ramaderia.
  • Pesca i aqüicultura.
  • Gestió forestal i medi natural.
  • Indústria agroalimentària i alimentació.
  • Formació, transferència, assessorament i innovació en l’àmbit agroalimentari i rural.
  • Desenvolupament rural.

Per a presentar candidatura a la 3a edició del Premi Ruralapps cal complimentar el formulari online. Un cop complerta la inscripció de la teva candidatura, hauràs d'anar a la següent pàgina i omplir les dades de sol·licitud oficial del Premi Ruralapps. Aquest procediment està especificat a l’Annex 1 de les Bases. Si tens algun dubte del procediment, posa’t en contacte amb noemi.ruiz@eurecat.org.
La data límit per a rebre candidatures és el 20 de setembre de 2016. A partir del mes d’octubre es comunicarà a tots els participants si han quedat o no finalistes d’aquesta 3a convocatòria. La comunicació es farà pels canals habituals.