Nou repte d-LAB: Apoderament de la dona a la indústria tecnològica
d-LAB té en marxa un nou repte sobre l'apoderament de la dona a la indústria tecnològica. Autor: d-LAB. Llicència: Tots els drets reservats.

d-LAB és un programa de la Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona. Busca donar respostes a reptes socials i ho fa a través de convocatòries per trobar-hi solucions. L’objectiu del programa és tenir un impacte positiu en la societat impulsant la transformació digital i difonent les iniciatives reeixides, centrant-se en la correlació entre la innovació tecnològica i l’impacte social.

Fins al 30 de maig està obert el repte "Apoderament de la dona a la indústria tecnològica", que pretén trobar maneres per incentivar, encoratjar i donar suport a més nenes i dones per estudiar, treballar i créixer professionalment en àrees relacionades amb la tecnologia. Així, busca projectes i solucions digitals que hagin demostrat contribuir a la reducció de la bretxa de gènere dins de la indústria tecnològica i que puguin ser reproduïbles i escalables.

S'hi poden presentar propostes fins al 30 de maig, a les 17.00 hores. Se'n seleccionaran un màxim de dues propostes guanyadores, que derivaran en la posada en marxa de dues col·laboracions entre diferents actors. També s'impulsarà la implantació de dos projectes pilot, on es validaran la tecnologia i l'impacte social de la proposta.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.