Teclat d'ordinador amb la icona de cadenat
Teclat d'ordinador amb la icona de cadenat.

El curs "Aprèn a navegar i treballar de forma segura" neix amb l’objectiu de facilitar a la població informació sobre seguretat.

Des d’elCanal s’ha potenciat sempre aquest àmbit a través dels tallers del Punt TIC, que gairebé cada mes incorporen entre la seva oferta una sessió de seguretat a Internet. A més, elCanal també va col·laborar amb la Setmana de la seguretat 2010 organitzada dins del Projecte Ciutats Digitals i amb la col·laboració de CESICAT. No obstant això, les diferents activitats eren petites aproximacions que mai acabaven d’aprofundir en alguns temes. Amb aquest curs, d’una major durada, tenim la intenció d’oferir una mirada més intensiva i complerta sobre el tema de la seguretat a la xarxa.

Aquelles persones que vulguin participar al curs, cal que s’inscriguin com a interessades a través de la pàgina de l’Ajuntament de Manlleu, dins l’apartat inscripció de cursos de noves tecnologies i escollint l'opció SEGURETAT. Tot seguit ens posarem en contacte amb ells per explicar-los com formalitzar el pagament i la inscripció.