Imatge per il·lustrar el projecte “Mixtura”, la nova comunitat d’emprenedoria social a Salt
Imatge per il·lustrar el projecte “Mixtura”, la nova comunitat d’emprenedoria social a Salt. Autor: Pexels. 2019. Llicència: BY-SA.

L'objectiu principal de la plataforma és promoure l’emprenedoria social i acompanyar en el procés de creació de nous projectes d’economia social que innovin en la gestió de la diversitat cultural i cohesió a Salt. 

L'agenda d'activitats inclou xerrades, conferències, càpsules formatives i un programa d’acompanyament a nous projectes amb experts i referents del món de l’activisme social tant nacional com internacional que revolucionin la forma de gestionar la convivència i la diversitat del territori perquè esdevingui referent en innovació social i convivència. 

Més d’una desena d’activitats que volen generar una comunitat de persones amb interès en l’emprenedoria social a Salt, però sobretot inspirar l’acció.

A més, "Mixtura" posa en marxa de forma paral·lela un programa d’acompanyament a projectes d’economia social i solidària que innovin en la gestió de la diversitat , oferint-los un programa de mentoria i acompanyament tècnic. 

A través d'aquest video es pot conèixer i aprofundir en el projecte.