Més de 200 persones, a la festa del PL del Ripollès
Més de 200 persones, a la festa del PL del Ripollès.

Més de 200 persones van passar pel Centre Cívic Eudald Graells durant tot el dia. A la tarda els tallers d'edició de vídeo i de música digital amb GNU/Linux van aplegar unes 35 persones. Els artistes visuals i sonors del Col·lectiu HANGAR van explicar com fer
servir les eines que el programari lliure ens ofereix per treballar en formats multimèdia.

En els tallers també ens van mostrar les eines (aplicacions informàtiques) que ells mateixos creen per als seus projectes musicals (DJs) i visuals (Vídeojockeys).

La festa de la nit va començar amb una jam session de les persones que havien participat al taller d'àudio i va seguir amb actuacions en directe dels DJs Daxx!, Segmentation Fault i el Vailet de la Fressa; sempre acompanyats pels vídeos i les imatges dels VJs. Més de 180 persones van anar passant per la sala durant les actuacions que es van allargar fins a les quatre de la matinada.

La Fundació Televall vol agrair públicament a totes les persones que han participat en els tallers i en la festa la seva presència, i especialment a totes les persones que l'han feta possible: els artistes del Col·lectiu HANGAR, la Comissió de festes de Ripoll i l'Ajuntament de Ripoll.

Mireu les fotografies de la festa en aquest enllaç.