Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Smartcentre se suma a la convocatòria del 8 de març

Publicat el 05/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Activitats 8 de març 2021 a l'Smartcentre de Santa Bàrbara
Activitats 8 de març 2021 a l'Smartcentre de Santa Bàrbara, per Smartcentre Santa Bàrbara. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

L'Smartcentre juntament amb l'Ajuntament de Santa Bàrbara aquest any i donades les restriccions, han optat per resaltar el paper de les dones del seu poble i del territori amb activitats en línia.

Durant la setmana, realitzaran vàries activitats. El 8 de març faran una lectura del manifest i presentació per les xarxes socials de dones referents del municipi que hagin destacat en algun àmbit. A més, a l’escola, els i les alumnes també treballaran aquestes mateixes dones. A l’institut, assistiran cinc dones de diferents municipis de la zona i explicaran les seves vivències en quan a feines o hobbies en que s’han trobat per ser dones.

A aquesta activitat principal, li seguiran altres que descatacaran la feina i el treball de les dones en diferents àmbits. Per exemple, el dijous 11 de març, es realitzarà una presentació a les xarxes socials de dones destacades en l'àmbit de l’esport, el 15 de març parlaran amb dones destacades en l’àmbit de l’associacionisme i el voluntariat, el 18 de març amb dones referents del món de la indústria del territori, el 22 de març sobre el comerç com a motor econòmic que va suposar per a les dones i finalment, el 25 de març amb dones que han format part del consistori municipal i l’augment de dones des 1983 fins a l’actualitat que han sofert els partits polítics de la zona.

El dilluns 29 de març, es realitzarà un recull fotogràfic amb totes aquestes dones referents del municipi.

Et pot interessat també