Activitats 8 de març 2021 a l'Smartcentre de Santa Bàrbara
Activitats 8 de març 2021 a l'Smartcentre de Santa Bàrbara. Autor: Smartcentre Santa Bàrbara. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

Durant la setmana, realitzaran vàries activitats. El 8 de març faran una lectura del manifest i presentació per les xarxes socials de dones referents del municipi que hagin destacat en algun àmbit. A més, a l’escola, els i les alumnes també treballaran aquestes mateixes dones. A l’institut, assistiran cinc dones de diferents municipis de la zona i explicaran les seves vivències en quan a feines o hobbies en que s’han trobat per ser dones.

A aquesta activitat principal, li seguiran altres que descatacaran la feina i el treball de les dones en diferents àmbits. Per exemple, el dijous 11 de març, es realitzarà una presentació a les xarxes socials de dones destacades en l'àmbit de l’esport, el 15 de març parlaran amb dones destacades en l’àmbit de l’associacionisme i el voluntariat, el 18 de març amb dones referents del món de la indústria del territori, el 22 de març sobre el comerç com a motor econòmic que va suposar per a les dones i finalment, el 25 de març amb dones que han format part del consistori municipal i l’augment de dones des 1983 fins a l’actualitat que han sofert els partits polítics de la zona.

El dilluns 29 de març, es realitzarà un recull fotogràfic amb totes aquestes dones referents del municipi.