Technovation 2017
Technovation 2017. Tipus de lletra: Technovation.

Technovation ofereix a les noies d'entre 10 i 18 anys d'arreu del món l'oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. S'anima a les participants a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per fer-hi front. També aprenen a comunicar aquestes idees i traduir-les en un pla de negoci. Ho fan en grups de màxim 5 noies i amb el suport de mentores voluntàries. Els projectes hauran de centrar-se en aquestes àrees: pobresa, medi ambient, pau, equitat i impacte local.

La inscripció per a l'edició 2017 de Technovation ja és oberta. El programa començarà el mes de gener i finalitzarà amb la presentació on-line dels projectes el 26 de abril. Seran 12 setmanes d'anar treballant en el projecte. Enguany existeix també la possibilitat d'avançar l'inici a finals de 2016. S'acabaran donant els mateixos continguts, però començant abans.

Un cop registrades, les participants tindran accés al pla de Technovation complet, que les guiarà a través de la identificació d'un problema en la seva comunitat, el desenvolupament d'una aplicació mòbil i la construcció d'un pla de negocis. També podran buscar mentores.

De la mateixa manera, s'hi poden registrar persones voluntàries que vulguin ser mentores, així com jutges i ambaixadores regionals. Les mentores són professionals que se senten còmodes donant suport als equips de noies que participen al programa. Aprenen amb els seus equips, els ajuden a resoldre problemes i supervisen tot el procés.

Les dinamitzadores Punt TIC podeu ser mentores i implicar participants del vostre punt en aquest engrescador viatge d'emprenedoria tecnològica. Com ho veieu? Us hi animeu?

Per a més informació, podeu consultar aquesta presentació en castellà.