Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les dones de l'àmbit tecnològic animen les joves a emprar el mateix camí

Publicat el 23/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Captura de pantalla del portal "Noies, les TIC són nostres"
Dones en Xarxa ha creat la plataforma "Noies, les TIC són nostres", per Noies, les TIC són nostres. Llicència: Tots els drets reservats

Dones en Xarxa llança una plataforma que recull les veus d'una cinquantena de dones que defensen l'apoderament de les dones en l'àmbit de la tecnologia. Es diu "Noies, les TIC són nostres" i es presentarà oficialment el 25 d'abril, a Barcelona. Serà a les 19.00 hores, el Movistar Centre de Barcelona.

Amb el projecte "Noies, les TIC són nostres!", l'associació Dones en Xarxa busca animar les noies a interessar-se pel sector TIC. Ofereix vídeos curts amb les opinions de dones que treballen en l'àmbit TIC, tot mostrant que és un sector amb futur i on cal la mirada i l'aportació de les dones.

Dimecres 25 d'abril es farà una edició especial de la trobada "Coctels&Net", on es donarà a conèixer el projecte. Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa, presentarà la jornada, que comptarà amb la participació de Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya; Judith Vives, periodista i consultora; Pilar Conesa, directora d’Anteverti; i Margarita Casalí, estudiant d’enginyeria mecànica de la UPC.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció prèvia.