En el marc del Dia Internacional de les Dones, la Xarxa Punt TIC – Òmnia s'adhereix a la campanya mundial per l'alfabetització de les dones que desenvolupa des de l'any passat. Ara, cal la col·laboració de tots els punts per poder recopilar informació sobre la tasca que es fa a Catalunya per la formació i apoderament de les dones.

Yes, count us in! Telecentre Women
Yes, count us in! Telecentre Women.

Telecentre.org creu que l'accés a Internet és un dret humà bàsic i considera que els telecentres són molt importants per apoderar persones d'arreu del món i donar-los la possibilitat de participar en la societat de la informació global.

Amb aquesta convicció i coneixent que de les 1.700 milions de persones que viuen en la pobresa el 70% són dones, la comunitat mundial de telecentres va posar en marxa la campanya d'alfabetització digital de dones Telecentre Women. La iniciativa pretén oferir habilitats i eines per assegurar un millor futur a elles i les seves famílies. Es basa en la capacitació orientada a enfortir les competències d’ocupabilitat i emprenedoria de les dones, a través d’un procés d’alfabetització digital sota una perspectiva de gènere.

 

Ens sumem a la campanya!

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, la Xarxa Punt TIC s'hi adhereix avui, 8 de març de 2012, i comença a recollir dades de la tasca d'inclusió i apoderament de dones que es fa a tots els Punt TIC.

A partir de l'adhesió a Telecentre Women: Digital Literacy Campaign (Telecentre Dona: Campanya per l'Alfabetització digital), la Xarxa Punt TIC – Òmnia vol recollir informació sobre el nombre de dones i entitats de dones que s'han format a la nostra xarxa des de l'any 2008. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer l'aportació que han fet i fan els telecentres catalans a l'alfabetització digital de les dones.

Entre tots i totes demostrarem el potencial dels Punt TIC i de totes les dones que hi participen!

Per participar-hi, podeu afegir les dades del vostre punt a través d'aquest formulari: