Yes, count us in! Telecentre Women
Yes, count us in! Telecentre Women.

Telecentre.org creu que l'accés a Internet és un dret humà bàsic i considera que els telecentres són molt importants per apoderar persones d'arreu del món i donar-los la possibilitat de participar en la societat de la informació global.

Amb aquesta convicció i coneixent que de les 1.700 milions de persones que viuen en la pobresa el 70% són dones, la comunitat mundial de telecentres va posar en marxa la campanya d'alfabetització digital de dones Telecentre Women. La iniciativa pretén oferir habilitats i eines per assegurar un millor futur a elles i les seves famílies. Es basa en la capacitació orientada a enfortir les competències d’ocupabilitat i emprenedoria de les dones, a través d’un procés d’alfabetització digital sota una perspectiva de gènere.

 

Ens sumem a la campanya!

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, la Xarxa Punt TIC s'hi adhereix avui, 8 de març de 2012, i comença a recollir dades de la tasca d'inclusió i apoderament de dones que es fa a tots els Punt TIC.

A partir de l'adhesió a Telecentre Women: Digital Literacy Campaign (Telecentre Dona: Campanya per l'Alfabetització digital), la Xarxa Punt TIC – Òmnia vol recollir informació sobre el nombre de dones i entitats de dones que s'han format a la nostra xarxa des de l'any 2008. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer l'aportació que han fet i fan els telecentres catalans a l'alfabetització digital de les dones.

Entre tots i totes demostrarem el potencial dels Punt TIC i de totes les dones que hi participen!

Per participar-hi, podeu afegir les dades del vostre punt a través d'aquest formulari: