El Centre Cívic Vista Alegre (On Lab) acollirà el nou espai per a promoure les tecnologies de la informació i de la comunicació des d’una mirada social i transformadora. Descobreix més!

Imatge del Centre Cívic Vista Alegre
Imatge del Centre Cívic Vista Alegre. Tipus de lletra: Ajuntament de Castelldefels. Llicència: Tots els drets reservats.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels, amb la col·laboració de la Xarxa Punt TIC, posarà en marxa un Punt TIC al Centre Cívic Vista Alegre (On Lab). De dilluns a divendres, de 8.30 a 19 hores, el nou espai, que es troba al carrer Ramón y Cajal, s/n, cantonada carrer Cervantes, de la localitat de Castelldefels, apostarà per la promoció de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació des d’una mirada social, crítica, transformadora i universal. El Punt TIC del Centre Cívic Vista Alegre (On Lab) comptarà amb dues persones dinamitzadores i proposarà activitats per a joves (de 13 a 29 anys), per a persones adultes (de 30 a 64 anys) i per a persones grans (de més de 65 anys). En aquest sentit, el nou espai disposarà d’una quarantena d’ordinadors i de diverses maquinàries 3D amb la voluntat de promoure l’empoderament digital.

Pel que fa a les propostes previstes, el nou espai de dinamització esdevindrà un punt de connexió a la xarxa, oferirà assessorament en l’àmbit digital, afavorirà l’alfabetització digital, impulsarà la formació en l’àmbit TIC i en l’àmbit STEAM, col·laborarà amb altres agents territorials, treballarà per reptes, donarà suport en la recerca de feina i buscarà millorar l’ocupabilitat a la localitat de Castelldefels i rodalies.