Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Salle Technova arrenca la 2a edició del seu programa de pre-aceleració en el sector de las TIC

Publicat el 14/06/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Technova PreAccelerator
Technova PreAccelerator. 2016. Font: Technova PreAccelerator. Llicència: Tots els drets reservats

Technova PreAccelerator és un programa de pre-acceleració de 10 setmanes de duració per a gent amb inquietud emprenedora, menors de 30 anys amb disponibilitat completa, que els hi agradaria crear una startup en el camp de les TIC.

Des del mes de maig La Salle Technova ha estat buscant a 10 equips d'emprenedors per participar-hi i ara a partir del 20 de juny iniciaran el seu procés de pre-acceleració.

Cada setmana es combinen sessions formatives i reunions d’acompanyament personalitzades. I un cop finalitzat el programa els emprenedors hauran definit els seus models de negoci i la seva validació en el mercat mitjançant la definició d’un MVP (Minimum Viable Product). A més, hi haurà 3 mesos d’assessorament gratuït als millors projectes del programa.

El programa combina formació general per a la definició i llançament d’una startup, formació específica en àmbits concrets com Big Data, Internet of Things, Smart City o Mobile, acompanyament setmanal i networking amb agents de l’ecosistema -inversors, acceleradores, emprenedors i empresaris-.

Els equips podran instalar-se durant les 10 setmanes a les oficines de La Salle Technova. El programa compta amb un espai de 48m2 amb accesibilitat 24/7 per facilitar el creixement de les startups en un ambient emprenedor. Es tracta d’un programa subvencionat on l’equip emprenedor únicament haurà d’aportar 150€ per a la reserva de plaça.
Si estàs interessat en ser un dels 10 equips emprenedors participants et pots inscriure fins el 13 de juny en el següent formulari:

Per a més informació del programa podeu consultar la seva pàgina.
 
Objectius del programa:
Tot el procés es regeix sota el model Lean Startup, una metodologia que dona suport en el procés de creació d’una startup en els passos de definició, desenvolupament, consolidació i llançament d’un projecte empresarial.

Al llarg del programa l’emprenedor aconseguirà validar els següents conceptes:

  •     Definició del client, problema i solució
  •     Validar proposició de valor
  •     Construir i validar el model de negoci
  •     Creació de MVP (Minimum Viable Product) i validació en el mercat
  •     Entendre les mecàniques de creixement i escalabilitat d’una startup
  •     Cooperació entre emprenedors
  •     Definició d’un roadmap d’estratègia i de finançament
  •     Anàlisi de la viabilitat del projecte