Technova PreAccelerator
Technova PreAccelerator. 2016. Tipus de lletra: Technova PreAccelerator. Llicència: Tots els drets reservats.

Des del mes de maig La Salle Technova ha estat buscant a 10 equips d'emprenedors per participar-hi i ara a partir del 20 de juny iniciaran el seu procés de pre-acceleració.

Cada setmana es combinen sessions formatives i reunions d’acompanyament personalitzades. I un cop finalitzat el programa els emprenedors hauran definit els seus models de negoci i la seva validació en el mercat mitjançant la definició d’un MVP (Minimum Viable Product). A més, hi haurà 3 mesos d’assessorament gratuït als millors projectes del programa.

El programa combina formació general per a la definició i llançament d’una startup, formació específica en àmbits concrets com Big Data, Internet of Things, Smart City o Mobile, acompanyament setmanal i networking amb agents de l’ecosistema -inversors, acceleradores, emprenedors i empresaris-.

Els equips podran instalar-se durant les 10 setmanes a les oficines de La Salle Technova. El programa compta amb un espai de 48m2 amb accesibilitat 24/7 per facilitar el creixement de les startups en un ambient emprenedor. Es tracta d’un programa subvencionat on l’equip emprenedor únicament haurà d’aportar 150€ per a la reserva de plaça.
Si estàs interessat en ser un dels 10 equips emprenedors participants et pots inscriure fins el 13 de juny en el següent formulari:

Per a més informació del programa podeu consultar la seva pàgina.
 
Objectius del programa:
Tot el procés es regeix sota el model Lean Startup, una metodologia que dona suport en el procés de creació d’una startup en els passos de definició, desenvolupament, consolidació i llançament d’un projecte empresarial.

Al llarg del programa l’emprenedor aconseguirà validar els següents conceptes:

  •     Definició del client, problema i solució
  •     Validar proposició de valor
  •     Construir i validar el model de negoci
  •     Creació de MVP (Minimum Viable Product) i validació en el mercat
  •     Entendre les mecàniques de creixement i escalabilitat d’una startup
  •     Cooperació entre emprenedors
  •     Definició d’un roadmap d’estratègia i de finançament
  •     Anàlisi de la viabilitat del projecte