El Punt TIC de Can Muntanyola dinamitzarà quatre tallers divulgatius, en format presencial i en línia, per a aconseguir l’equilibri en l’ús de les noves tecnologies i conèixer i adoptar nous hàbits.

Imatge de telèfon mòbil
Imatge de telèfon mòbil. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest estiu, el Punt TIC de Can Muntanyola, que es troba al Camí del Mig, número 22, de la localitat de Granollers, oferirà quatre tallers divulgatius sobre el benestar digital. El Punt TIC de Can Muntanyola treballa des de fa anys com aconseguir l’equilibri en l’ús de les noves tecnologies, com millorar la productivitat professional i com conèixer i adoptar nous hàbits per a aconseguir el benestar digital.

En primer lloc, el dijous 27 de juny, de 15 a 17.30 hores, organitzarà la proposta ‘Cuida la teva salut articular, física i mental a través del moviment’. Dinamitzada per David Mayorgas, la sessió presencial buscarà canviar hàbits i practicar la pausa activa i les tècniques de respiració. En segon lloc, el dimecres 3 de juliol, de 9.30 a 11.30 hores, organitzarà la proposta ‘SomNúvol: eines eficients d’oficina i teletreball amb programari lliure’. Dinamitzada per l’equip de SomNúvol, la sessió en línia donarà a conèixer els serveis de programari lliure que ofereix la cooperativa com a alternativa a les eines de programari privatiu. En tercer lloc, el dimecres 10 de juliol, de 9.30 a 11.30 hores, organitzarà la proposta ‘Eines de productivitat i benestar digital per a persones emprenedores i persones autònomes’. La sessió en línia compartirà eines que poden ajudar a millorar el benestar i la productivitat professional. En quart lloc, el dimecres 17 de juliol, de 9.30 a 12.30 hores, organitzarà la proposta ‘Digital Wellness: aprofita l’estiu per a crear la teva dieta digital’. La sessió en línia permetrà fer un seguiment de manera objectiva i tangible i posar a prova el compromís amb un mateix mitjançant tecnologia de freqüència cardíaca per a mesurar els resultats. Per a més informació, es pot consultar el programa oficial.

En el marc del Dia Internacional del Benestar Digital, que va ser el passat divendres 3 de maig, el Punt TIC de Can Muntanyola ha posat en marxa ‘El joc sobre el benestar digital’ al perfil d'Instagram. Fins al pròxim dilluns 15 de juliol, setmanalment, es dinamitzarà una activitat de les vint-i-cinc activitats proposades.