Art i ciència, ciències naturals, física i astronomia, matemàtiques, medi ambient, química i materials, salut i cos humà, i tecnologia i societat seran els principals àmbits d'acció. Llegeix més!

Imatge de la Festa de la Ciència
Imatge de la Festa de la Ciència. 2023. Tipus de lletra: Festa de la Ciència. Llicència: Tots els drets reservats.

La setzena edició de la Festa de la Ciència ultima els darrers detalls per a oferir una programació diversa, divertida i enriquidora. La gran cita ciutadana amb la ciència i amb la recerca tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de juny, d’11 a 21 hores, i el pròxim diumenge 11 de juny, d’11 a 20 hores, a la Rambla de Prim al barri Besòs - Maresme del districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona. També, algunes propostes es portaran a terme a les instal·lacions del Museu de Ciències Naturals de la ciutat de Barcelona.

El programa de la setzena edició de la Festa de la Ciència comptarà amb més de 170 activitats dinamitzades per més de 150 organitzacions de Barcelona i de la seva àrea d’influència. Novament, la Festa de la Ciència proposarà activitats, tallers i dinàmiques sobre un ampli ventall de temàtiques com, per exemple, el canvi climàtic, la robòtica, la intel·ligència artificial, les matemàtiques, el món de les dades, l’astronomia, l’arqueologia, la salut, la nanotecnologia, la cultura maker i altres aspectes transversals com són les qüestions de gènere o la interrelació entre l’art i la ciència. En concret, l'esdeveniment s’ubicarà al primer tram de la Rambla de Prim al barri Besòs - Maresme del districte de Sant Martí, on es distribuiran vint-i-quatre espais: escenari Copèrnic, punt de sortida dels itineraris, ciència bàsica, viure més i millor, trencaclosques, jocs de ciència, l’entorn en equilibri, éssers vius, escenari Einstein, petits agricultors, espai de lectura, Micro Micrarium, explainers, ciència jove, reptes científics, ecocarrossa, observació solar, l’espai, reptes matemàtics, el cotxe del futur, art i ciència, algoritmes artístics, la revolució tecnològica i el Museu de Ciències Naturals de la ciutat de Barcelona.