Jornades 2.0: economies col·laboratives
Jornades 2.0: economies col·laboratives. Tipus de lletra: Punt Òmnia de Valls. Llicència: Tots els drets reservats.

La darrera de les conferències d'aquest cicle 2016 tindrà lloc el proper 28 de juny a partir de les 19h, a l'Hotel Class de Valls. Com a colofó a les Jornades 2.0 des de l'Òmnia s'ha triat un tema de màxima actualitat: les economies col·laboratives.

Durant els darrers anys el concepte d’economia col·laborativa ha agafat cada cop més força. Segons un article publicat a la revista Time a l'any 2011, l’economia col·laborativa és una de las deu idees que canviaran el món tal i com el coneixem. Des d'aleshores, s’ha iniciat tot un debat al voltant d’aquest fenomen, dels seus avantatges i dels seus inconvenients.

La ponent encarregada de presentar aquest tema serà l’Eleni Papaoikonomou, especialista en comportament del consumidor i economia col∙laborativa. Actualment l’Eleni és professora de l’àrea de màrqueting de la Universitat Rovira i Virgili i professora visitant a la IESEG Management School a Paris i a la Universitat Oberta de Catalunya. L’Eleni ens explicarà què és l’economia col·laborativa i perquè  ha generat tant de debat, presentarà algunes iniciatives  i comentarà els  reptes que implica de cara al futur.

Continguts:

  • ¿Però, què és l’economia col·laborativa?
  • El sorgiment de l’economia col·laborativa com a fenomen al voltant del món i a nivell local
  • Una nova manera per fer negocis?
  • Reptes i lliçons apreses

És necessari fer inscripció prèvia.