El punt TIC-Òmnia de Valls tanca el seu cicle de Jornades 2.0 amb la xerrada "L'expansió de l'economia col·laborativa. Noves formes de fer negoci". En aquesta ocasió la trobada s'emmarca dins dels Dimarts Emprenedors organitzats per la Universitat Rovira i Virgili.

Jornades 2.0: economies col·laboratives
Jornades 2.0: economies col·laboratives. Font: Punt Òmnia de Valls. Llicència: Tots els drets reservats.

La darrera de les conferències d'aquest cicle 2016 tindrà lloc el proper 28 de juny a partir de les 19h, a l'Hotel Class de Valls. Com a colofó a les Jornades 2.0 des de l'Òmnia s'ha triat un tema de màxima actualitat: les economies col·laboratives.

Durant els darrers anys el concepte d’economia col·laborativa ha agafat cada cop més força. Segons un article publicat a la revista Time a l'any 2011, l’economia col·laborativa és una de las deu idees que canviaran el món tal i com el coneixem. Des d'aleshores, s’ha iniciat tot un debat al voltant d’aquest fenomen, dels seus avantatges i dels seus inconvenients.

La ponent encarregada de presentar aquest tema serà l’Eleni Papaoikonomou, especialista en comportament del consumidor i economia col∙laborativa. Actualment l’Eleni és professora de l’àrea de màrqueting de la Universitat Rovira i Virgili i professora visitant a la IESEG Management School a Paris i a la Universitat Oberta de Catalunya. L’Eleni ens explicarà què és l’economia col·laborativa i perquè  ha generat tant de debat, presentarà algunes iniciatives  i comentarà els  reptes que implica de cara al futur.

Continguts:

  • ¿Però, què és l’economia col·laborativa?
  • El sorgiment de l’economia col·laborativa com a fenomen al voltant del món i a nivell local
  • Una nova manera per fer negocis?
  • Reptes i lliçons apreses

És necessari fer inscripció prèvia.