X Jornada Punt TIC i presó: Activant espais d'aprenentatge i creació
X Jornada Punt TIC i presó: Activant espais d'aprenentatge i creació. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2019. Llicència: BY-SA.

Un any més, La CoP TIC i Presó del programa Compartim del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Punt TIC de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital organitzen dimarts 4 de juny la X Jornada Punt TIC i Presó: LABoratoris: activant espais d’aprenentatge i creació. Es realitzarà de 9.30 a 14 hores, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer Ausiàs Marc 40, de Barcelona).

La jornada s'iniciarà amb la benvinguda institucional i amb la conferència "En mode Laboratori:oportunitats per a l'acció educativa" a càrrec de la Sra. Susanna Tesconi, dissenyadora d'entorns d'aprenentatge i investigadora de la UOC.

Tot seguit, els/les assistents podran participar en dues rondes de cinc tallers simultanis:

1. Ciutat Im-Possible. A càrrec de Luis Miguel Castillo, membre de Colectic i formador en TIC

2. Programació a l’aula amb C0D1NC. A càrrec de Martina Mayrhofer i Pep Oliveras, responsables del projecte.

3. Laboratori de resolució de reptes a través del disseny i impressió 3D. A càrrec de Lídia Santiago, dinamitzadora del Punt TIC Òmnia de Torrelles.

4. Realitat virtual com a eina per resoldre reptes, Àudio 3D i Experiències immersives. A càrrec de Jesús Arbués, expert en la temàtica.

5. RàdioLAB, programa de ràdio comunitària educativa. A càrrec de Núria Ishii, dinamitzadora del Punt TIC Òmnia Raval-Colectic.

Us convidem a consultar el programa i inscriure-us-hi!