Habilis.cat i Abacus organitzen el 16 i 17 de setembre al CCCB de Barcelona la tercera edició del Festival 'Fixing de Future' amb conferències i tallers infantils relacionats amb la innovació educativa, la sostenibilitat i el medi ambient.

Festival ‘Fixing the Future’ sobre innovació educativa
. 2022. Tipus de lletra: Fixing the Future.

Fixing the Future és un festival internacional que reunirà més de cinquanta persones emprenedores d’arreu del món relacionades amb les ciutats intel·ligents, la justícia climàtica, la moda sostenible, l’activisme, l’art, l’urbanisme o l’alimentació conscient.

Durant dos dies, el CCCB de Barcelona acollirà idees inspiradores, taules de debat per replantejar les ciutats, projeccions de documentals, tallers d'apoderament per a protegir i restaurar la natura i tallers familiars de robòtica educativa, programació i món maker.

Novetats de la tercera edició

Aquesta tercera edició comptarà amb un apartat especial de conferències i tallers infantils dedicats a la innovació educativa i als mètodes d’aprenentatge del futur amb diverses persones expertes, entre les quals destaquen la tecnòloga educativa del Regne Unit, Bethany Kobi; el dissenyador i maker Dominic Wilcox, fundador de l’organització educativa Little Inventors; i la cap d’innovació de l’empresa de robòtica educativa TTS (els creadors del Beebot), Gemma Koch. Consulta aquí el programa complet.

Els tallers STEAM de robòtica, programació i fabricació maker seran els protagonistes dels tallers familiars, organitzats per Ro-Botica. El cost d'aquests serà de 3 € per infant i donarà accés a tots els tallers durant el dia del dissabte 17 de setembre. Es realitzaran al hall del CCCB.

Es poden aconseguir aquí les entrades per a un dels dos dies, divendres 16 o dissabte 17 de setembre, o l’abonament complet per a tots dos. També, hi ha lots familiars. ‘Fixing the Future’ compta amb la col·laboració d’HolaLuz, Aigües de Barcelona i Oxfam Intermón.