Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte 'Hackaton Dades X Dones'
Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte 'Hackaton Dades X Dones'. Autor: Iniciativa Barcelona Open Data. Llicència: Tots els drets reservats.

Concretament, el projecte 'Hackaton Dades X Dones' pretén cocrear solucions digitals amb tecnologies i dades obertes que contribueixin a promoure l'economia de les cures. Ho faran amb criteris d’igualtat efectiva de les dones i de corresponsabilitat, així com drets digitals i privacitat digital. La iniciativa es desenvoluparà als barris de Les Corts, Sarrià i Sant Genís de Barcelona.

Iniciativa Barcelona Open Data portarà a terme aquest projecte juntament amb altres quatre organitzacions: Mou-te Les Corts, la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones, Dones en Xarxa i la vocalia de dones de l’Associació de veïns de Sant Genís.

En el marc d'aquest projecte, han publicat dues ofertes de feina:

  • Persona tècnica de la hackaton: És un contracte laboral que combina la feina tècnica (5 hores al dia, aproximadament) amb una investigació de doctorat (3 hores al dia) durant 3 anys.
  • Col·laboració tècnica de gènere: Busquen una persona amb experiència en l’aplicació de la perspectiva de gènere als projectes, així com de l’àmbit de les cures.