Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte 'Hackaton Dades X Dones'

Publicat el 18/12/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte 'Hackaton Dades X Dones'
Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte 'Hackaton Dades X Dones', per Iniciativa Barcelona Open Data. Llicència: Tots els drets reservats

Crear solucions digitals perquè les dones puguin tenir més oportunitats en l'economia de les cures. Aquest és l'objectiu del projecte que desenvoluparà Iniciativa Barcelona Open Data i, per poder-lo tirar endavant, cerquen un/a tècnic/a de la hackaton i una tècnica de gènere.

Concretament, el projecte 'Hackaton Dades X Dones' pretén cocrear solucions digitals amb tecnologies i dades obertes que contribueixin a promoure l'economia de les cures. Ho faran amb criteris d’igualtat efectiva de les dones i de corresponsabilitat, així com drets digitals i privacitat digital. La iniciativa es desenvoluparà als barris de Les Corts, Sarrià i Sant Genís de Barcelona.

Iniciativa Barcelona Open Data portarà a terme aquest projecte juntament amb altres quatre organitzacions: Mou-te Les Corts, la Plataforma Catalana de Suport al Lobby Europeu de Dones, Dones en Xarxa i la vocalia de dones de l’Associació de veïns de Sant Genís.

En el marc d'aquest projecte, han publicat dues ofertes de feina:

  • Persona tècnica de la hackaton: És un contracte laboral que combina la feina tècnica (5 hores al dia, aproximadament) amb una investigació de doctorat (3 hores al dia) durant 3 anys.
  • Col·laboració tècnica de gènere: Busquen una persona amb experiència en l’aplicació de la perspectiva de gènere als projectes, així com de l’àmbit de les cures.