.

El proper 2 d’octubre es reprenen els tallers al Punt TIC de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils per aprendre a utilitzar: Gmail, Google Chrome, Facebook, Twitter, Instagram i l’edició d’articles a Viquipèdia. Els tastets s’adrecen a persones interessades en adquirir els coneixements i les competències informàtiques bàsiques o millorar les seves habilitats en l’ús de programes i serveis d’Internet, que són coneguts però sovint no es dominen, i en les xarxes socials més esteses.

Les sessions són independents, a cadascuna s’aprendrà una tasca concreta com: utilitzar el correu electrònic de Gmail i el navegador Google Chrome; nocions bàsiques de Facebook, Twitter i Instagram; i edició d’articles de l’enciclopèdia en línia Viquipèdia.

Els tastets de serveis d'Internet es realitzaran en divendres de 18.30 a 20 h: Gmail (2, 9, 16 i 23 d’octubre); Google Chrome (5, 12, 19 de febrer i 4 de març); i Viquipèdia, (6 i 13 de maig).

Els  tastets de xarxes socials es realitzaran en dissabte d’11 a 12 h: Facebook (10 i 24 d’octubre i 7 de novembre); Twitter (16, 30 de gener i 13 de febrer);  Instagram (7, 21 de maig i 4 de juny).

Tots els tallers es realitzaran a la Biblioteca Municipal i per a poder assistir caldrà ser major d’edat i inscriure’s prèviament.

Els interessats podeu obtenir més informació en el següent enllaç.