Aquesta tardor, la Biblioteca Roca Umbert impulsa formacions tecnològiques presencials i virtuals per a joves i adults. A més, ofereixen un servei amb atenció personalitzada per a resoldre dubtes digitals bàsics i fer tràmits electrònics.

Formacions tecnològiques
Formacions tecnològiques. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Per una banda, les formacions digitals adreçades a un públic adult contemplen el treball inicial i avançat en l'ús de l'ordinador (ACTIC), el mòbil, disseny per a xarxes socials i tallers per a persones usuàries, bloguers, dissenyadores, desenvolupadores, emprenedores i tothom a qui l'interessi el WordPress. Pots consultar les dates de les sessions i el format (virtual o presencial) a través d'aquest enllaç.

Per altra banda, les formacions adreçades a un públic fins a 16 anys es van actualitzant periòdicament i tracten diferents temàtiques com experimentar amb l'electrònica i la programació educativa o dissenyar circuits elèctrics. Pots consultar les activitats disponibles a través d'aquest enllaç.

Si en vols més informació, pots adreçar-te al Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert a través de l'adreça electrònica bru@granollers.cat o el telèfon 93 860 44 50