CodeMob
CodeMob.

 Alguns dels Punt TIC de Catalunya, gràcies a la col·laboració de la Xarxa Punt TIC i de les seves entitats gestores, han contribuït a avaluar i millorar les propostes:

En aquest vídeo trobaràs un resum de la proposta que han generat els differents partners del consorci:

Ara CodeMob inicia la fase de difusió. Volem compartir el nostre esforç i els nostres aprenentatges. Gràcies a CodeMob podràs:

  • aprendre com implementar activitats de Coding (programació) al teu Punt TIC.
  • aprendre com implementar accions formatives entorn a l'ús eficaç dels dispositius mòbils per a l'aprenentatge i la inserció laboral dels joves.

Com a output important del projecte, 4 currículums estan a punt de publicar-se, a més a més de dues propostes de formació de formadors/ores. Vols conèixer-los d'aprop?

  1. Visita la secció de recursos del web de Codemob.eu on trobaràs els esborranys (les versions definitives estan a punt de ser publicades)
  2. Enregistra't a la plataforma virtual per tal d'accedir a les dues propostes de formació de formadors/ores. Tot el material és obert i només cal enregistrar-se a la plataforma.

A més a més, disposaràs dels 4 currículums:

  1. Programació: currículum de formació per a dinamitzadors i formadors digitals  i currículum de formació per a usuaris finals, enfocat a l'aprenentatge de les persones joves (tots dos en format descarregable)
  2. Ús eficaç dels dispositius mòbils: currículum formatiu per a dinamitzadors i formadors digitals  i  currículum formatiu per a usuaris finals, enfocat a l'aprenentatge de les persones joves (tots dos en format descarregable)

Segueix les novetats en aquesta pàgina, ben aviat publicarem una guia que ens ajudarà a entendre com podem treballar amb aquests materials.

CODEMOB és un projecte finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Erasmus+