Escola virtual d'estiu Espiral 2017
Escola virtual d'estiu Espiral 2017. Autor: Associació Espiral, Educació i Tecnologia (Twitter). 2017. Llicència: Tots els drets reservats.

L’Associació Espiral va sorgir fa 27 anys amb la voluntat "d’adquirir nous coneixements per poder introduir 'la informàtica' en els processos educatius que es donaven a l’aula i així poder millorar tant l’ensenyament com l’aprenentatge". Des de llavors, tant l'entitat com les TIC han evolucionat molt, però Espiral segueix tenint la vocació de compartir les experiències i aprenentatges adquirits per les persones sòcies al llarg d'aquests anys. Una de les maneres de fer-ho és a través de les escoles d'estiu que organitza l'entitat.

L'edició d'enguany es desenvoluparà de l'1 al 15 de juliol. Incorporarà nous cursos i mantindrà d'altres que segueixen sent molt demandades pels participants. Les formacions s'impartiran a través del campus virtual d'Espiral i seran en català, castellà o anglès. Totes demanen una dedicació de 30 hores.

El període per inscriure-s'hi ha esta ampliat fins al 30 de juny, per tant, encara sou a temps! La inscripció s'ha de realitzar emplenant aquest formulari i tot seguit fent l'abonament. Els cursos costen 45 euros per a socis i sòcies i 95 per a persones no sòcies.

Més informació