Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

EQUALS in Tech Awards busquen iniciatives innovadores per superar l'escletxa digital de gènere

Publicat el 04/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Trofeus i pòsters dels EQUALS in Tech Awards
EQUALS in Tech Awards busquen iniciatives innovadores per superar l'escletxa digital de gènere, per EQUALS Global Partnership. Llicència: Tots els drets reservats

Està en marxa la convocatòria 2018 d'aquests reconeguts premis internacionals, que organitza EQUALS Global Partnership. L'accés de les dones a la tecnologia, la promoció de les habilitats, el lideratge de les dones i els projectes de recerca són les quatre categories en què es poden presentar tant autocandidatures com nominacions a altres persones.

EQUALS Global Partnership és una xarxa que aplega 55 empreses, organitzacions, organismes de les Nacions Unides i organismes de recerca que treballen conjuntament per apropar la tecnologia a les dones i les nenes i, al mateix temps, les dones als sectors tecnològics. Una de les iniciatives que impulsa cada any són els premis EQUALS in Tech. 

Aquest passat mes de març ha donat a conèixer els EQUALS in Tech Awards 2018. L'objectiu és premiar iniciatives innovadores que ajudin a superar l'escletxa digital de gènere. La convocatòria consta de quatre categories:

  1. AccésMillora de l'accés a la tecnologia digital de les dones i les nenes, la connectivitat i la seguretat.
  2. Habilitats: Suport al desenvolupament de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les habilitats matemàtiques de dones i nenes.
  3. LIideratge:
    • Promoure la participació de les dones en els rols de decisió dins del camp de les TIC.
    • Iniciatives promogudes per empreses del sector tecnològic per superar la divisió digital de gènere.
  4. Recerca: Iniciatives que treballen per expandir el coneixement digital.

Els premis estan oberts a la societat civil, organismes governamentals, el sistema de les Nacions Unides i organitzacions, empreses i acadèmics internacionals. S'accepten autocandidatures i nominacions a tercers.