El proper dimarts 13 de març sota el títol “Els oficis tenen sexe?” tindrà lloc a l'Òmnia Vapor Llonch de Sabadell una taula rodona. Es pretén prendre consciència dels diferents estereotips i prejudicis que encara existeixen a la nostra societat i de les dificultats amb que es troben les persones per a trencar-los, escollir lliurement i aconseguir els seus objectius professionals.

Oficis i gènere
Oficis i gènere.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç conjuntament amb el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell organitzen aquesta taula rodona.

Amb aquesta activitat, i des d’un punt de vista més enfocat al tema de dona i treball, es pretén commemorar aquest dia aportant testimonis i reflexions al voltant del pes dels estereotips en l’elecció d’una professió o l’accés a una ocupació i el desaprofitament de talent que això comporta.

És una activitat oberta i gratuïta, però cal confirmar l’assistència al correu plaigualtatpes[arrova]ajsabadell.cat o bé al telèfon 937453161.

Més informació